Povodom blagdana Uskrsa u suradnji sa Udrugom HVIDR-a Dugo Selo, prijavili smo se i sudjelovali na manifestaciji "Uskrs kod Draškovića", u organizaciji Grada Dugo Selo.

Pozvali smo djecu, unučad do 14 godina članova naših udruga da dođu prvo na pripremnu likovnu radionicu za djecu, koja se održala 25.ožujka 2023.g. u prostorijama Doma hrvatskih branitelja.

Likovna radionica je prošla u veselom i živahnom tonu, gdje su djeca na već pripremljenim materijalima izrađivala svoje radove na temu Uskrsa. Naša članica udruge Lorena Tulić je sve radove objedinila u jednu instalaciju za izložbu na manifestaciji.

Za svako dijete, uz grickalice i sokove, podijelili smo i prigodne poklone, te ih pozvali na svečanu manifestaciju "Uskrs kod Draškovića", koja se održala 1. travnja 2023. godine.

Veselo je bilo i na manifestaciji, puno vesele i razdragane djece koja su postavljala svoje radove na već pripremljena mjesta, uz naravno i malo špijuniranja drugih radova.

Prigodni program u organizaciji Turističke zajednice Grada Dugog Sela samo je još više razveselio djecu.

Na kraju, na zadovoljstvo naših mališana, udruge Crne mambe i HVIDR-a Dugo Selo osvojile su treće mjesto u kategoriji dječjih radova u organizaciji udruga.

zaklada-UCM-logo.jpg